Taze Otlu Yulaflı Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Otlu Yulaflı Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Taze Otlu Yulaflı Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, yulaf ezmesi, tuz, karbonat, kekik ve yumuşak tereyağını bir yoğurma kabına alarak karıştırın. Soğuk suyu ekleyip yoğurun. Elde ettiğiniz hamuru hafif unlanmış zemine alarak merdane yardımıyla açın. İstediğiniz boyutta bir kurabiye kalıbıyla keserek yağlı kağıt serili fırın tepsisine sıralayın.
  2. Yumurta akını hafif çırpın ve bir fırça yardımıyla bisküvilerin üzerine sürün. Ay çekirdeği içlerini serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından alıp ılındıktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kurabiye Tarifleri Yulaflı Tarifler Çay Saati Tarifleri Diğer Tarifler Tuzlu Kurabiye Tarifleri

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte