Süt Reçelli Brownie
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Süt Reçelli Brownie Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Süt reçeli için

Süt Reçelli Brownie

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Süt reçeli için geniş bir tencerede süt, şeker ve çubuk vanilyaları karıştırıp ısıtın.
  2. Karbonatı ekleyin ve kısık ateşte 1 saat kaynatmaya devam edin. Vanilya çubuklarını tencereden çıkarın ve karışımı koyu karamel renginde olana kadar 1.5-2 saat pişirin.
  3. Tereyağı ve çikolatayı bir tencereye alıp benmari usulü eritin. Bir karıştırma kabında yumurtalar ve şekeri çırpın.
  4. Un, kabartma tozu ve kakaoyu ekleyerek karıştırmaya devam edin. Tereyağlı çikolatayı ekleyin.
  5. Karışımın yarısını 22 santim ebadında kare fırın kabına dökün ve üzerine süt reçelinin yarısını dikkatli bir biçimde yayın.
  6. Çikolatalı karışımı ekleyip üzerine kalan süt reçelini yayın. Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tatlı Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kek Tarifleri Çikolatalı Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte