Pudingli Ve Kremalı Pay
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pudingli Ve Kremalı Pay Tarifi İçin

Malzemeler

Tabanı için

İç harcı için

Üzeri için

Pudingli Ve Kremalı Pay

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Taban için bisküvileri mutfak robotunda çekerek un haline getirin. Tereyağını eritip ekleyin ve iyice karıştırın.
  2. 20 cm’lik kelepçeli kek kalıbının tabanına yağlı kağıt serip bisküvi karışımını ekleyin ve kenarları yüksek olacak şekilde bastırarak yayın.
  3. Derin dondurucuda bekletin. Yaprak jelatini 5 dakika içi su dolu bir kapta bekletin.
  4. Çikolatalı ve bademli puding ve sütü tencereye alıp orta ateşte koyulaşıncaya kadar pişirin.
  5. Yumuşayan jelatini pudinge ekleyin ve eriyinceye kadar sürekli karıştırın. Pudingi bisküvi tabanının üzerine dökün ve derin dondurucuda en az 1.5 saat bekletin.
  6. Krem şanti ve sütü bir kaba alıp mikserle koyulaşıncaya kadar çırpın. Pastanın üzerine çırpılmış krem şantiyi yayın ve buzdolabında 1 saat soğumaya bırakın.
  7. Kavrulmuş file badem serpiştirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tart Tarifleri Kremalı Tatlılar Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte