Marmelatlı Pötifur
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Marmelatlı Pötifur Tarifi İçin

Malzemeler

Marmelatlı Pötifur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yumurtaları ve şekeri bir cam kaseye alın. Kaseyi içinde kaynar su bulunan bir tencerenin üzerine yerleştirin. Yumurtalar ve şekeri mikserle çırpın. Un ve vanilyayı ekleyip kaşıkla karıştırın. Hazırladığınız hamuru krema sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt konmuş fırın tepsisine 4 santim çapında yuvarlaklar şeklinde sıkın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Soğutup kağıttan ayırın. Pötifurların alt kısımlarına vişne marmeladı sürüp iki parçayı birleştirin. Üzerlerine tekrar marmelat sürüp file Antep fıstığı serpin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Matcha Latte Tarifi
Vanilyalı Buzlu Yeşil Çay Tarifi
Ballı Soğuk Kahve
Matcha Latte
Havuçlu hurma topları
Ayva Çayı