Elmalı Ve Armutlu Minik Keseler
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Elmalı Ve Armutlu Minik Keseler Tarifi İçin

Malzemeler

Elmalı Ve Armutlu Minik Keseler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Elma ve armudun kabuklarını soyup küp şeklinde doğrayın. Üzüm, toz şeker, ceviz içi, tarçın ve limon suyunu ekleyip harmanlayın. Yufkanın birini tezgaha yayıp üzerine ayçiçek yağı sürün. İkinci yufkayı üzerine yerleştirin. Pasta tabağı büyüklüğünde daireler kesin. Ortasına hazırladığınız harcı ekleyip kenarlarını ortaya doğru getirip büzün. Isıya dayanıklı iplerle bağlayın. Üzerine ayçiçek yağı sürün. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Ilık servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Matcha Latte Tarifi
Vanilyalı Buzlu Yeşil Çay Tarifi
Ballı Soğuk Kahve
Matcha Latte
Havuçlu hurma topları
Ayva Çayı