Ekmek Çanağında Peynirli Kabak
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ekmek Çanağında Peynirli Kabak Tarifi İçin

Malzemeler

Ekmek Çanağında Peynirli Kabak

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tost ekmeklerinin kenarlarını keserek çıkarın. Ekmeklerin iç kısımlarını merdane ile 2-3 mm kalınlığında olacak şekilde inceltin. Yuvarlak kurabiye kalıbı ile ekmeklerden yuvarlaklar çıkarın. Fırça ile arka ve ön kısımlarına zeytinyağı sürün. Ekmekleri muffin kalıplarına yerleştirip önceden ısıtılmış 170 derece fırında yaklaşık 5 dakika, pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkarıp ılınmaya bırakın. Diğer yanda tavaya zeytinyağı ekleyip ısıtın. Sarımsak ve kabağı ilave edip karıştırarak birkaç dakika pişirin. Tuz ve karabiber ekleyip ocaktan alın. Peynirleri ilave edip karıştırın. Ceviz içi, çörek otu, keten tohumu ve dereotunu da ekleyip karıştırın. Tost ekmekleri ile hazırladığınız ekmek çanaklarının içine birer kaşık peynirli kabaklı harçtan ekleyip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte