Ekmek Arası Hellim Peyniri & Kivi Suyu
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ekmek Arası Hellim Peyniri & Kivi Suyu Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İçecek için

Ekmek Arası Hellim Peyniri & Kivi Suyu

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pratik yemek tarifleri arasında iyi bir seçim...

Sarı ve kırmızı biberlerin çekirdeklerini temizleyip fırında közleyin. Kabuklarını soyup ince şeritlere kesin.

Hellim peynirini dilimleyin. Zeytinyağı, kekik ve sarımsağı bir kasede karıştırıp yarısını tavada ısıtın. Peyniri ilave edip hafif kızartın. Fesleğen yaprakları ilave edip kızartın. Peynir ve yapraklarını tabağa alın. Kalan yağlı karışımı ekmeklerin içine sürün. Alt ekmek diliminin üzerine sırasıyla biber ve peyniri ilave edin. Üst dilimi üzerine kapatıp hafifçe bastırın.

Kivileri soyup doğrayın ve blendere alın. Su ve balı ilave edip ezin. Bardaklara paylaştırıp sandviçle servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kahvaltılık Tarifler Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte