Biberli Rulo Bisküvi
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Biberli Rulo Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Biberli Rulo Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Tereyağı, yoğurt, ayçiçeği yağı, sirke, tuz, kabartma tozu ve unu bir kapta yoğurun. Hamuru iki eşit parçaya ayırın. Hamurun yarısına salçayı ekleyin. Salçalı hamura ele yapışmayacak kıvama gelinceye kadar kaşık kaşık un ilave ederek yoğurun. Beyaz hamuru unlanmış tezgahta merdane ile dikdörtgen şekilde açın. Diğer hamuru da aynı büyüklükte açarak üzerine yerleştirin ve rulo şeklinde sarın. 20 dakika buzdolabında soğuttuktan sonra 1’er cm kalınlığında dilimleyerek yağlı kağıt serili tepsiye dizin. 180 dereceye ayarlanmış fırında hafif kızarıncaya kadar pişirin. Soğuduktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte