Acılı Kraker
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Acılı Kraker Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Acılı Kraker

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Fırını önceden 200 derecede ısıtın. Un, tuz, tereyağı, acı biber, biberiye ve yumurtayı hamur yoğurma kabına alıp yoğurun. Hamuru 15 dakika buzdolabında dinlendirin. Dinlenen hamuru un serpilmiş bir zemine alın. Tekrar yoğurup iki parça yağlı kağıt arasında 3 mm kalınlığında açın. Tırtıklı bir hamur kesme aleti kullanarak hamuru 7.5 x2.5 cm ölçüsünde dikdörtgenler şeklinde kesin. Fırın tepsisine dizin. Sıcak fırında kızarana kadar pişirin. Ilık olarak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Yumurtasız kurabiye
Krem Şantili Kurabiye
Cream puff
Ihlamur Çayı
Cold Brew
Chai Tea Latte