Çavdarlı Ve Kimyonlu Batonsale
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 12 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çavdarlı Ve Kimyonlu Batonsale Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Çavdarlı Ve Kimyonlu Batonsale

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unlar, tuz ve kabartma tozunu geniş bir karıştırma kabında harmanlayın. Tereyağını ilave edin ve karışımın ekmek kırıntısı gibi oluncaya kadar parmak uçlarınızla ufalayın. Kimyon tohumu ve sıcak suyu ilave edip tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar yoğurun.
  2. Hamuru 18-20 eşit bezeye ayırın. Bezelerden 15 cm uzunluğunda çubuklar yapın ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine dizin. Üzerlerine yumurta akı sürüp kimyon tohumu serpin ve önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika pişirin. Ilındıktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diğer Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Mekitsi
Hawawshi
Qoğal
Mini Bazlama
Milföy Poğaça
Sütlü Pamuk Bazlama