Mangolu Puding
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mangolu Puding Tarifi İçin

Malzemeler

Mangolu Puding

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Puding için sütü, şekeri, yumurta sarılarını ve nişastayı tencereye alın. Çırpma teliyle iyice karıştırın. Kısık ateşte topaklaşmadan sürekli karıştırarak pişirin.
  2. Pudingi ocaktan alın ve vanilya ile tereyağını ilave edin. Mikserle iyice karıştırın.
  3. Oda ısısında ılınınca, önceden püre haline getirdiğiniz mango ve kremayı ekleyin. Pütürsüz bir kıvam alana dek mikserle iyice çırpın.
  4. Pudingi servis kaselerine aktarıp buzdolabında soğutun.
  5. Çok ince doğranmış mango ve rendelenmiş Hindistan cevizini karıştırıp kaselerin üzerine serpin. Soğuk servis yapın.

Lezzet yolculuğuna çıkmak için, nefis chia puding tarifine göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Öğle Yemeği MasterChef Tarifleri Tatlı Tarifleri Sütlü Tatlılar Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Buzluk Kurabiyesi
3 Kaşık Tatlısı
Bal Kabaklı Pankek
Makroudh
Bisküvili, hurmalı tatlı
Cevizli, kızılcık soslu kruvasan