Otlu Ekmek Hamuru
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Ekmek Hamuru Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Otlu Ekmek Hamuru

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Farklı bir tat denemeye ne dersiniz? Biberiye ve kekiği ince kıyıp kırmızı pul biber serpin ve karıştırın. Hamurun parmaklarınıza bulaşmaması için ayçiçeği yağıyla elinizi yağlayın ve harcı ekmek hamuruna ekleyip yoğurun. Hamurdan mandalina büyüklüğünde parçalar koparıp avucunuzun içinde yuvarlaklar hazırlayıp simit şekli verin. Hamur bitenceye kadar bu işlemi tekrarlayın ve bir tencerede bol ayçiçeği yağında kızartıp servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Haşhaşlı Poğaça
Sütsüz Poğaça
Diyabetik Poğaça
Kruvasan poğaça
Türk poğaçası
Sirkeli Poğaça