Tek Hamurla 4 Çeşit Buzluk Kurabiyesi Tarifi
Selin Hıdır
2282 Tarif       1 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 17 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Zaman kazandıran pratik çözümler arayanlar için hazırladığımız bu tek hamurla 4 çeşit buzluk kurabiyesi tarifi, her seferinde farklı lezzetlerle misafir ağırlamayı mümkün kılıyor. Bu tek hamurla 4 çeşit buzluk kurabiyesi tarifi, özellikle çalışanlar ve çocuklu aileler için ideal!  Peki; 4 çeşit buzluk kurabiyesi nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...

Bir porsiyon 4 çeşit buzluk kurabiyesi kaç kaloridir?

Bir porsiyon 4 çeşit buzluk kurabiyesi 150 kaloridir.

Tek Hamurla 4 Çeşit Buzluk Kurabiyesi Tarifi Tarifi İçin

Malzemeler

Ekstra Lezzet Seçenekleri:

4 çeşit buzluk kurabiyesi tarifi malzemeleri için alternatif öneriler:

Tek Hamurla 4 Çeşit Buzluk Kurabiyesi Tarifi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağı ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar çırpın.
  2. Yumurtayı ekleyin, ardından vanilin ve kabartma tozunu katın.
  3. Unu kontrollü ekleyerek yumuşak ama toparlanan bir hamur yoğurun.
  4. Hamuru 4 parçaya ayırıp her birine farklı ek malzemeyi ilave edin.
  5. Rulo şeklinde sarıp buzdolabı poşetine yerleştirin, derin dondurucuda saklayın.
  6. Pişireceğiniz zaman çıkarıp 5 dakika bekletin, dilimleyip 180°C’de 15–17 dakika pişirin ve servis edin. Afiyet olsun.
  Servis Önerisi
  • Kahve yanında ya da kutu içinde hediye olarak sunulabilir. Dondurucudan çıkarıldığında taptaze pişmiş gibi olur.
  Püf Noktası
  • Hamurda yumurta kokusunu önlemek için vanilin miktarını artırabilirsiniz.
  • Dondurucuda 3 aya kadar saklanabilir.
  • Şekil verirken ellerinizi hafif unlayın, rulo haline getirmek kolay olur.

Tarif Kategorileri

Kurabiye Tarifleri Tatlı Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Üzümlü Kurabiye Tarifi
Kurabiye Adam Tarifi
Nişastalı Pastane Kurabiyesi Tarifi
Limonlu Sable Kurabiye Tarifi
Tahinli Simit Kurabiye Tarifi
Papatya Kurabiye Tarifi