Reçelli Bisküvi
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 12 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Çocuklar için tatlı bir sürpriz. Böğürtlen reçelli ve kremalı nefis bisküvi tarifini sizlerin beğenisine sunuyoruz. Hazırladığınız reçelli kurabiyeleri çay ve kahvenin yanında ikram edebilirsiniz. Dilerseniz böğürtlen yerine çilek, portakal veya vişne reçeli de kullanabilirsiniz.

Reçelli Bisküvi Tarifi İçin

Malzemeler

Kreması için

Reçelli Bisküvi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fırını 180 derece ısıtın. Margarini, vanilyayı, yumurtayı ve şekeri bir kapta karıştırın.
  2. Daha sonra karışımı daha geniş bir kaba alın.
  3. Unu ve Hindistan cevizini iki seferde içerisine yavaş yavaş ilave edin ve çırpmaya devam edin.
  4. Hazırladığınız hamurdan 2.5 santimetre çapında daireler oluşturmaya başlayın.
  5. Hamurların üzerine çatalla izler çıkartın. 12 dakika daha önce ısıttığınız fırında pişirin.
  6. Soğumaya bırakın.
  7. Bu sırada, dolgusu için, margarin, vanilya ve şekerli kremayı bir kapta blender ile çırpın.
  8. İç malzemeyi hazırladığınız bisküvinin üzerine sürün, onun üzerine de reçel ilave edin.
  9. Üzerini bir diğer bisküvi ile kapatın.

Tarif: Women’s Weekly

Tarif Kategorileri

Kurabiye Tarifleri Tatlı Kurabiye Tarifleri Çocuk Yemekleri Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye