Lor Peynirli Ve Reçelli Kurabiyeler
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Lor Peynirli Ve Reçelli Kurabiyeler Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Lor Peynirli Ve Reçelli Kurabiyeler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Oda ısısında yumuşatılmış tereyağını mikserle krema gibi oluncaya kadar çırpın. Lor peyniri ekleyip birbiriyle bütünleşinceye kadar iyice çırpın. Krema ve vanilyayı ilave edin. Un ve tuzu bir kasede harmanlayıp peynir karışımına azar azar ekleyip yoğurun. Hamuru streç filme sarın ve 3 saat buzdolabında bekletin. Hamurun yarısını ince açıp kare şeklinde parçalarkesin. Tam ortalarına 1 çay kaşığı kadar frambuaz reçeli yerleştirip üçgen şekilde kapatın. Açılmaması için kenarlarına bastırıp sivri kısmını alta doğru kıvırın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. Üzerlerine fırçayla süt sürüp file badem serpiştirin ve 190 dereceye ayarlanmış fırında 15-20 dakika pişirin. Fırından çıkarttıktan 5 dakika sonra üzerine pudra şeker serpiştirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Peynirli Tarifler Çay Saati Tarifleri Hamur İşi Tarifleri Reçel Tarifleri Kurabiye Tarifleri Tatlı Kurabiye Tarifleri

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye