Bombolino
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bombolino Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için

Kızartmak için

Üzeri için

Bombolino

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri derin bir karıştırma kabına alıp iyice yoğurun. Üzerini temiz bir bezle örtüp 20 dakika dinlendirin. Hamuru hafif unlanmış zeminde merdaneyle 2 cm kalınlığında açın ve 4 cm çapında daireler elde edecek şekilde bir kurabiye kalıbıyla kesin. Ayçiçek yağını derin bir tavada ısıtın ve orta ısıda hamurları çevirerek kızartın. Kağıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Servis tabağına alıp pudra şekeri serpin. Ilık servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Portakallı Anne Kurabiyesi
Limonlu Çatlak Kurabiye
Bayatlamayan Kurabiye
Elmas Kurabiye
Dondurma Kurabiye
Pudingli Kurabiye