Pazılı Ve Çam Fıstıklı Ekmek
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazılı Ve Çam Fıstıklı Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Pazılı Ve Çam Fıstıklı Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Maya ve suyu bir kapta harmanlayıp 15 dakika bekletin. Ayrı bir yoğurma kabında un, tuz ve şekeri harmanlayın. Ayran ve mayalı karışımı ilave edip yoğurun. İnce doğradığınız pazı yaprakları ve kavrulmuş çam fıstığını ilave edip hamurun üzerini nemli bir bezle örtün ve 30 dakika dinlendirin. Mayalanan hamuru yağlı kağıt üzerine alıp elinizle oval şekil verin. Üzerini nemli bir bezle örtüp 30 dakika daha dinlendirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişirip ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kahvaltılık Tarifler Öğle Yemeği Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Ev Yapımı Hamburger Ekmeği Tarifi
Biscuit Ekmeği Tarifi
10 Dakikada Pişen Balon Ekmek Tarifi
Tavada Mısır Ekmeği Tarifi
Sandviç Ekmeği Tarifi
Kahvaltı Ekmeği Tarifi