Füme Dil Ve Kabaklı Ekmek Dilimleri
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Füme Dil Ve Kabaklı Ekmek Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Füme Dil Ve Kabaklı Ekmek Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Ekmekleri ızgarada pişirin. Kabağı verev şekilde dilimleyip üzerine zeytinyağı sürün ve ısıtılmış döküm tavada önlü arkalı pişirin, tuz ve karabiber serpiştirin. Salatalığın kabuğunu soyup dilimleyin. Soğanı 2-3 cm uzunluğunda verev doğrayın. Bıldırcın yumurtalarını 2 dakika haşlayın. Zeytinleri ufak doğrayıp bir kaseye alın. Rendelenmiş sarımsak, tuz, 5 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip karıştırın. Kalan zeytinyağının yarısını ekmeklerin üzerine gezdirin. Dört füme dili ekmeklerin üzerine yerleştirin. Kalanları ortadan ikiye keserek sandviçlere paylaştırın. Üzerine dilimlenmiş salatalık, ızgara edilmiş kabakları, taze soğanları ve zeytin karışımını ekleyin. Bıldırcın yumurtalarının kabuklarını soyup ortadan ikiye kesin ve ekmeklerin üzerine yerleştirin. Maydanoz, tuz, karabiber serpiştirin. Üzerine zeytinyağı gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği