Cheesecake Ve Çay Baharatı İle Muzlu Ekmek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 16 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cheesecake Ve Çay Baharatı İle Muzlu Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Cheesecake Ve Çay Baharatı İle Muzlu Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Geniş bir kapta un, yulaf ezmesi, kabartma tozu, kakule, tarçın, karbonat, karanfil, yenibahar ve bir tutam tuzu karıştırın. Unlu karışımın ortasına bir havuz açın. Bir kabın içinde iki yumurta akı, muz, yağ ve sütü karıştırın.
  2. Başka bir kabın içinde krem peynir, kalan iki yumurta akı, un, bal ve vanilyayı mikser yardımı ile çırpın. Muzlu karışımı unlu karışıma ilave edin. Hamurun üçte ikisini yağlanmış bir fırın kabına boşaltın. Kalıptaki hamurun üzerine bir kaşık yardımıyla krem peyniri yayın. Kalan hamuru üzerine dökün. Metal bir spatula ya da bıçakla krem peyniri hamura sürerek mermer görüntüsü verin.
  3. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 50-60 dakika pişirin. Kalıptan çıkarıp tel ızgara üstünde tamamen soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra streç filme sarıp bir gece buzdolabında bekletin. Dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Ekmek Tarifleri Diğer Tarifler Kek Tarifleri Tatlı Kek Tarifleri Çay Saati Tarifleri Muzlu Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği