Cevizli Ve Keçi Peynirli Çıtır Ekmek Dilimleri
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Cevizli Ve Keçi Peynirli Çıtır Ekmek Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Cevizli Ve Keçi Peynirli Çıtır Ekmek Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yarım su bardağı zeytinyağından 1 yemek kaşığı kadarını ayırın. Kalanını rendelenmiş sarımsak, tuz ve kekik ile bir kasede iyice çırpın. 1 yemek kaşığı zeytinyağını tavaya alıp ısıtın. Cevizleri ekleyip hafifçe kavurun. Ekmek dilimlerinin her iki yüzüne sarımsaklı zeytinyağı karışımından sürerek fırın tepsisine dizin. 200 derecede ısıtılmış fırının ızgara bölümünde birer yüzlerini kızartın. Ekmeklerin diğer yüzünü çevirerek kızartmaya devam edin. Mozzarella peynirini 12 parçaya bölün ve her ekmeğin üzerine üçer parça dilimlenmiş peynir yerleştirin. Dilimleri ızgarada peynirler eriyene kadar kızartın. Üzerine kızartılmış cevizleri ekleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği