Ananas Ve Hindistan Cevizi İle Muzlu Ekmek
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 16 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ananas Ve Hindistan Cevizi İle Muzlu Ekmek Tarifi İçin

Malzemeler

Ananas Ve Hindistan Cevizi İle Muzlu Ekmek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir kapta unlar, Hindistan cevizi, karbonat, zencefil ve bir tutam tuzu karıştırın. Unlu karışımın ortasını havuz şeklinde açın. Başka bir kapta muz, yoğurt, yumurta, esmer toz şeker, dilimlenmiş ananas, eritilmiş tereyağı ve vanilyayı karıştırın. Harcı unlu karışımın ortasına dökün. İyice karıştırıp yağlanmış dikdörtgen fırın kabına dökün.
  2. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 55-60 dakika pişirin. Fırından çıkarın. Izgara tel üzerine alarak soğutun. Kalıptan çıkarıp iyice soğumasını bekleyin. Soğuduktan sonra folyoya sarın ve bir gece buzdolabında bekletin. Ertesi gün dilimleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Ekmek Tarifleri Muzlu Tarifler Diyet Yemekleri Hamur İşi Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Diyabetik Ekmek
Mercimek Ekmek
Unsuz haşhaşlı ve yulaflı kahvaltı ekmeği
Avokadolu Ekmek Dilimleri
Kuru meyveli tepsi ekmeği
Ekşi Mayalı San Fransisco Ekmeği