Tavuk Etli Ve Patatesli Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Patatesli Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

İç harcı için

Kızartmak için

Tavuk Etli Ve Patatesli Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İç harcı hazırlamak için tavuk etlerini haşlayıp iri didikleyin. Patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun ve çatalla ezin. Biberi ufak doğrayın. Patates, tavuk eti, biber, tuz, karabiber ve kırmızı pul biberi bir kapta harmanlayın. Ekmek hamurundan parçalar koparıp elinizle avuç içi kadar açın. Ortasına hazırladığınız harçtan paylaştırıp kapatın. Ayçiçeği yağını ısıtın. Hazırladığınız hamurları galeta ununa bulayıp ayçiçeği yağında kızartın. Sıcak servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek