Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler Tarifi İçin

Malzemeler

Tavuk Etli Ve Pastırmalı Börekler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Milföy hamurlarını oda sıcaklığında 15 dakika bekletin. Fırını 200 dereceye ayarlayın. Tepsiye yağlı kağıt serin. Patatesin kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve zeytinyağında soteleyin. Doğranmış biber, soğan ekleyip sotelemeye devam edin. Tavuk etini ve pastırmayı didikleyerek ilave edin. Tuz, karabiber ile tatlandırıp soğumaya bırakın. Tavuklu karışımı hamurların içine paylaştırın. Hamurun kenarlarına süt sürün ve üstte birleştirerek sıkıca kapatın. Üzerine fırça ile süt sürün ve fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek