Mantarlı Ve Sucuklu Börek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Sucuklu Börek Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Ve Sucuklu Börek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Mantarları irice rendeleyin ve zeytinyağında soteleyin. Sucukları çok ufak doğrayıp mantarlara ilave edin ve birkaç dakika pişirin. Tuz ekleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Milföy hamurlarını oda ısısında yumuşayıncaya kadar bekletin ve unlanmış zeminde üzerine hafif un serpiştirerek merdane ile açın. Sucuklu karışımdan uç kısmına yerleştirin ve sarın. Tepsiye dizip üzerine yumurta sarısı sürün. Haşhaş tohumu serpiştirip 200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kapalı börek
Lobyani (Barbunya Böreği)
Adana böreği
Tis Böreği
Peta böreği
Haşhaşlı ve yeşil mercimekli çıtır börek