Mangalda Piliç
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mangalda Piliç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Marine sos için

Mangalda Piliç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Marine sos malzemelerini bir kapta karıştırın. Tavuk etlerini hazırladığınız marine sosta bir gün süreyle bekletin. Mangalı yakıp ızgara telini soğan ile temizleyin. Tavuk etlerini mangalda pişirin. Garnitür için, patlıcan, soğan, kırmızı, sarı ve yeşil biberi küp doğrayın. Zeytinyağında soteleyin. Tavuk göğüs etleri ile sebzeleri tabağa alıp kiraz domates ve maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Kremalı Tavuk Sote
Tavuk Güveç
Air Fryer'da Tavuk Baget
Huraideu Chicken
Kırmızı Elmalı Köri
Tajine Zitoune