Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Zencefilli, Havuçlu Dana Antrekot Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Havuçların kabuklarını kazıdıktan sonra jülyen doğrayın. Tereyağını tavada eritin. Taze zencefil ve yarıya böldüğünüz arpacık soğanı ekleyip soteleyin. 1-2 dakika sonra ince dilimlediğiniz dana antrikotu ekleyip soteleyin. Et hafif pişince havucu ilave edin. Son olarak taze biberiyeyi ilave edip düşük ateşte malzemeler pişinceye kadar soteleyin. Tuz ve karabiberi ekleyip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı