Sarımsak Aşı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sarımsak Aşı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Sarımsak Aşı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Etleri tencereye alıp üzerine su ekleyin ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Nohutları ekleyip 5 dakika pişirin.
  2. Sarımsakları 2-3 cm uzunluğunda doğrayın ve tencereye ilave edin. Tuz, karabiber ekleyin.
  3. Yoğurt, yumurta, un ve zeytinyağını çırpın. Yemeğin suyundan bir su bardağı kadar alıp yoğurda karıştırın ve bunu yavaş yavaş ekleyip karıştırın.
  4. Gerekirse su ilavesi yaparak bir süre daha kaynatın.
  5. Tereyağını eritip safranı ekleyin ve çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Yoğurtlu Tarifler Bakliyat Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı