Rezeneli Ve Narenciyeli Kuzu Bonfile
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Rezeneli Ve Narenciyeli Kuzu Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Rezeneli Ve Narenciyeli Kuzu Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayın. Zeytinyağında soteleyin. Rezeneleri ilave edin. Biraz daha kavurup 1 su bardağı portakal suyunu ve tuz ile karabiberi ilave ederek diri kalacak kıvamda pişirin. Diğer tarafta ayçiçek yağını tavada ısıtın. Bonfileleri ilave edip 1-2 dakika pişirin. Şarabı ilave edip 1-2 dakika daha pişirin. Kalan portakal suyunu ilave edip pişirmeye devam edin. Son olarak kremayı ekleyip 1 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Servis tabağına önce rezeneleri alın. Üzerine bonfileleri ilave edin. Bonfilenin tavada kalan sosunu üzerine gezdirin. Portakal dilimleri ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı