Pirinçli Et Şiş
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pirinçli Et Şiş Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Pirinçli Et Şiş

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

İri parçalar şeklinde kestiğiniz etleri şişlere geçirin. Zeytinyağı, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Bir fırça yardımıyla etlerin üzerine sürüp 1 saat bu şekilde dinlendirin. Şişleri ısıtılmış tavada çevirerek kızartın. Sos için, yoğurdu çırpın ve kıyılmış salatalığı ekleyin. Kıyılmış naneyi ve limon suyunu ekleyin. Etler kızarırken pirinci yıkayıp süzün ve zeytinyağını tencereye alıp ısıtın. 2 su bardağı su ekleyin ve kapağını kapatarak pişmeye bırakın. Pilavı Hindistan cevizi ile karıştırıp servis tabağına alın. Üzerine et şişleri dizip yanında sosla birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı