Pazı Kapama
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazı Kapama Tarifi İçin

Malzemeler

Pazı Kapama

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Geniş bir tencerede ayçiçeği yağını ısıtın. İncikleri ilave edip her taraflarını eşit pişecek şekilde soteleyin. Tuz ve karabiber serpip ocağı kapatın. Pazı yapraklarını inciklerin her tarafını kapatacak şekilde sarın. Tekrar tencereye alın. Yarım su bardağı su ilave edip kısık ateşte pişirin. Ocaktan almaya yakın soğan, dereotu ve domatesleri doğrayıp ilave edin. 5 dakika daha pişirip ocağı kapatın. Sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı