Otlu Bonfile
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Otlu Bonfile Tarifi İçin

Malzemeler

Otlu Bonfile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel et yemeğini, yemek tarifleri listenize eklemeyi unutmayın...

Soğanı soyup kalın halkalar şeklinde dilimleyin. Kemik suyu, zeytinyağı, şarap, 7 dal taze kekik, taze biberiye, soğan, sarımsak, hardal, zeytin, kapari, tane kırmızıbiber, tuz ve karabiberi bir  kapta karıştırın.

Etleri hazırladığınız marinata bulayın ve üzerini folyo ile kapatıp buz dolabında 12 saat bekletin.

Etleri marinattan delikli kepçe ile alıp ızgara veya mangalda iki taraflı pişirin. Marinat sosunu tencereye alıp
10 dakika pişirin. Süzüp sıcak muhafaza edin.

Eti servis tabağına alıp üzerine sıcak marinat sosu gezdirin. Ayırdığınız kekik dallarıyla süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı