Narlı Ve Bademli Kuzu Eti
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Narlı Ve Bademli Kuzu Eti Tarifi İçin

Malzemeler

Narlı Ve Bademli Kuzu Eti

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuşbaşı kuzu etini bir kaseye alın. Üzerine tuz ve karabiber serpin. Yemeklik doğradığınız soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Salça, etler ve narı ekleyip un serpin. Etlerin rengi dönene kadar kavurun. Sıcak suyu ilave edip etler iyice yumuşayana kadar pişirin. Ocaktan almaya yakın badem ve iri doğradığınız maydanoz yapraklarını ilave edin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Soya Soslu Et Sote
Sodalı Et Kavurma
Yaprak Et
Arap Tava Kebabı
Ciğer Dürüm Tarifi
Keskin Tava