Narlı Et Kavurma
Hazırlanma Süresi : 11 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Narlı Et Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Narlı Et Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Özel günlerimize uygun yemek tarifleri arasında üst sıralarda bulunan yemeğimize başlayalım. Bir kasede kuşbaşı etleri tuz ve karabiber serpip karıştırın
  2. Tencerede zeytinyağını ısıtın. Ufak doğranmış soğanlarla etleri birlikte kavurun. Salçayı ilave edin.
  3. Etleri yarım su bardağı nar tanesiyle harmanlayıp su yunu çekinceye kadar pişirin. Üzerine un serpip kavurmaya devam edin.
  4. Arpacık soğanları ve sıcak suyu ilave edip 5 dakika daha pişirin. Kalan nar tanelerini ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Pratik Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı