Mantarlı Ve Kuzu Etli Krepler
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Mantarlı Ve Kuzu Etli Krepler Tarifi İçin

Malzemeler

Mantarlı Ve Kuzu Etli Krepler

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı piyazlık doğrayıp zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Etleri ve tereyağını ekleyerek yüksek ateşte birkaç dakika soteleyin. Ortadan ikiye kesilmiş mantarları ekleyerek birkaç 2 dakika daha soteleyin. İri doğranmış biberler ile su ekleyerek kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler tamamen suyunu çektiğinde tuz, karabiber ve krema ekleyin. Yüksek ateşte birkaç dakika pişirin. Kekik yapraklarını ekleyip karıştırın. Krepleri kenarlardan sarkacak şekilde çukur çorba kaselerine yerleştirin. Fırını 220 dereceye ayarlayın. Et karışımını içlerine paylaştırın ve kreplerin kenarlarını üzerine kapatarak fırın tepsisine ters çevirin. Fırında 5-7 dakika pişirip servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Düdüklüde Yumuşacık Et Kavurma Tarifi
Et Fajita Tarifi
Kuzu Ciğer Kavurma Tarifi
Mantarlı Et Sote Tarifi
Ev Usulü Urfa Kebabı Tarifi
Ciğer Şiş Tarifi