Kuzu Etli Dağ Kebabı
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuzu Etli Dağ Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Kuzu Etli Dağ Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Soğanı yemeklik doğrayın. Tereyağını ilave ettiğiniz tavada hafif pembeleşinceye kadar kavurun. İri parçalar halinde kesilmiş kuzu etini ilave edip birlikte kavurun. Etler suyunu salıp çekinceye kadar kavurmaya devam edin. Doğradığınız taze soğan ve sarımsağı ilave edin. Suyu azalırsa, su ilave edebilirsiniz. Diğer tarafta patatesi, havucu, kabağı, taze fasulyeyi, kerevizi kalın jülyen olacak şekilde doğrayın. Etler hafif pişince önce havuç ve taze fasulyeleri ilave edin. 5-10 dakika sonra dereotu hariç bütün sebzeleri ve 1 su bardağı suyu ekleyin. Sebzeler ve et pişince kıyılmış dereotunu, tuzu, karabiberi ve kekiği ekleyip karıştırın. Üzerine kırmızı pul biber serpip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı