Kıymalı Bohçalar
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 8 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kıymalı Bohçalar Tarifi İçin

Malzemeler

Kıymalı Bohçalar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biberlerin çekirdeklerini temizleyip küçük küp şeklinde doğrayın. Yapışmaz yüzeyli tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı alıp ısıtın. Biberleri ekleyerek orta ateşte yumuşayıncaya kadar soteleyin. Ocaktan alarak bekletin. Soğanı küp şeklinde doğrayıp kıyma ile birlikte tavaya alın. 3 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin ve orta ateşte kavurun. Salçayı ekleyerek birkaç dakika kavurmaya devam edin. Tuz, karabiber, kimyon, pul biber ve sotelenmiş biberleri ilave edin. Kıyılmış maydanoz ve cevizleri ekleyerek karıştırın. Fırını 220 dereceye ayarlayın. Soğanların yeşil saplarını sıcak su içinde 1-2 dakika bekletip sudan çıkarın. Krepleri düz bir zemine yayın. Kıyma harcını tam ortalarına paylaştırın ve bohça şeklinde büzerek soğan sapları ile bağlayın. Fırında birkaç dakika bekletip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı