Kırmızı Şarap Ve Yabani Mantar Soslu Dana Bofile
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kırmızı Şarap Ve Yabani Mantar Soslu Dana Bofile Tarifi İçin

Malzemeler

Kırmızı Şarap Ve Yabani Mantar Soslu Dana Bofile

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir tavada zeytinyağı ile ince kıyılmış soğan ve sarımsağı kavurun. İnce doğanmış mantarları ekleyip karıştırın. İsteğe bağlı olarak kırmızı şarabı ve et suyunu ilave edin.
  2. Misket patatesleri ince kıyılmış kekik ve biberiyeye bulayın. Tuz serpin. Brokolileri yıkayıp 10 dakika kaynatın.
  3. Etleri tuz ve karabiberle iyice yoğurun. Tavada tereyağını eritin ve etleri çevirerek 5 dakika pişirin.
  4. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlanmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.
  5. Servis tabağına önce mantarlı sosu yerleştirin, üzerine eti alın. Patates ve brokolilerle birlikte servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sos Tarifleri Et Tarifleri Fırın Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı