Kestaneli Et Sote
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kestaneli Et Sote Tarifi İçin

Malzemeler

Kestaneli Et Sote

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Etleri bol suyla yıkayıp büyük bir tencereye alın. Üzerini geçecek kadar su ekleyip haşlayın. Soğanın kabuğunu soyup kıyın. Tereyağı ile birlikte tencereye ekleyin. İri parçalar şeklinde doğranmış patates, sivri biber ve havucu tencereye ilave edin. Kestaneleri hafifçe haşlayıp kabuklarını soyun. Domatesle birlikte tencereye ekleyin. Çok az su ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Kısık ateşte sebzeler yumuşayana kadar pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı