Keşkek Ve Kuzu İncik
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 2 saat 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Keşkek Ve Kuzu İncik Tarifi İçin

Malzemeler

Keşkek Ve Kuzu İncik

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yemek tarifleri içerisinde en güzel olanı, Kuzu incikleri kızgın tavada kızartıp bir tencereye alın. Suyu ilave edip 2 saat kısık ateşte, taze kekik ve defne yaprağı ile birlikte pişirin.
  2. Buğdayları bir gün önceden bir tencerede ıslatın. Başka bir tencereye tereyağını aktarın. Soğanı ve sarımsağı ince kıyın. Bir tutam tuz ve 1 su bardağı sıcak su ilave edip 15 dakika kaynatın.
  3. Buğdayları yıkadıktan sonra 10 su bardağı sıcak su ile birlikte tencereye ilave edin ve 2 saat kısık ateşte pişirin.
  4. Tuz ve karabiberi ilave edip servis tabağına iki kaşık keşkek aktarın. Ortasını hafif açıp kuzu inciği yerleştirin. Maydanoz ve közlenmiş biber ile süsleyip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı