Hardallı Billur
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Temizlenmiş koç yumurtası ile hazırlanan bu yemek, oldukça lezzetli ve doyurucudur. 

Hardallı Billur Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Hardallı Billur

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Tereyağını bir tavada eritin ve domatesi ilave edip karıştırarak pişirin.
  2. Billurları yıkayıp doğrayın ve domatese ekleyin. Tuz ve karabiberle tatlandırın, hardalı ilave edip karıştırın. 
  3. Domatesler suyunu çekene kadar pişirin. Ocaktan alıp servis tabağına aktarın ve üzerine kaşar peyniri rendesi serperek servis edin.
  Püf Noktası
  • Koç yumurtasını satın alırken, mutlaka temizlettirin. Eğer temizlenmediyse, dışındaki zarı çıkartmayı unutmayın.

Tarif Kategorileri

Domatesli Tarifler Tencere Yemekleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı