Etli Samsak Tavası
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Etli Samsak Tavası Tarifi İçin

Malzemeler

Etli Samsak Tavası

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biberleri küçük küp şeklinde doğrayın. Sarımsakları soyup iri doğrayın. Zeytinyağını geniş bir tencerede ısıtın. Kuşbaşı kuzu eti ve kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanları ekleyip 8-10 dakika kavurun. Salçaları, tuz ve baharatları ekleyin. 2-3 dakika kavurup suyunu ilave edin. Kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Etler suyunu iyice çekince nar ekşisini ilave edip ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Gulaş Tarifi
Evde Döner Tarifi
Mantarlı Ciğer Sote Tarifi
Kıymalı Çökertme Kebabı Tarifi
Zencefilli Et Sote Tarifi
Arnavut Ciğeri Tarifi