Efendi Kebabı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 1 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Efendi Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sunum için

Efendi Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuzu karskiyi buzdolabında üç gün dinlendirin. Kemiklerinden ayırıp, üzerine tuz serpip, zeytinyağı gezdirin. Her iki tarafını da kısık ateşte iyice pişirin Közlenmiş domates, biber ve dağ kekiği ile servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Gulaş Tarifi
Evde Döner Tarifi
Mantarlı Ciğer Sote Tarifi
Kıymalı Çökertme Kebabı Tarifi
Zencefilli Et Sote Tarifi
Arnavut Ciğeri Tarifi