Damla Sakızlı Bademli Et
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Damla Sakızlı Bademli Et Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Damla Sakızlı Bademli Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bademleri kabukları yumuşayana kadar sıcak suda bekletin. Kabuklarını soyup yağsız tavada rengi hafif sararıncaya kadar kavurun. Etleri küçük küp şeklinde doğrayıp bir tencereye alın. Üzerine suyu ilave edip etler suyu çekene kadar pişirin. Rendelediğiniz soğan ve sarımsakları zeytinyağında soteleyin. Üzerine pişen etleri, rendelediğiniz domates, salça, dövülmüş damla sakızı ve tuzunu ekleyip 2 dakika kavurun. Tarçın, krema ve kavrulmuş bademleri ekleyip karıştırın. Taze biberiye ile süsleyerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı