But Dolması
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
But Dolması Tarifi İçin

Malzemeler

But Dolması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kuzu etlerini kuyruk yağı ile birlikte yaprak şeklinde açın ve üzerlerine yenibahar, tuz ve karabiber serpin. Bademleri tavada kavurun. Dilimlenmiş sarımsaklarla bademleri etin üzerine serpin. Terbiyelenen eti rulo şeklinde sarın. Yayvan bir tencerenin içine 2-3 yemek kaşığı ayçiçeği yağı ekleyin. Etleri yerleştirip az su ilave edip pişirin. Daha sonra fırın kabına aktarıp 180 dereceye ayarlı fırında 15 dakika fırınlayın ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı