Ballı Ve Ispanaklı Biftek
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Ve Ispanaklı Biftek Tarifi İçin

Malzemeler

Ballı Ve Ispanaklı Biftek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Biftekleri 2 cm kalınlığında doğrayın. Soğanı rendeleyip derin bir kaseye alın. Rendelenmiş sarımsak, tuz, karabiber, zeytinyağı, bal ekleyip çırpın. Etleri ilave edip karıştırın ve üzerini streç film ile kapatın. 12 saat buzdolabında bekletin. Tavayı ısıtıp etleri yüksek ateşte kavurun. Tereyağı ve suyu ekleyip yumuşayana kadar pişirin. Ispanakları iri doğrayarak tavaya ilave edin ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz, karabiber ile tatlandırıp ocaktan alın. Servis tabağına alıp üzerine susam serpiştirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı