Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et Tarifi İçin

Malzemeler

Arpacık Soğanlı Ve Narlı Et

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Lezzet sofralarınız için harika yemek tarifleri sunuyor. Şimdi başlayalım.

Arpacık soğanların kabuğunu soyun. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Narı soyup tanelerini ayıklayın. Maydanozu temizleyip kıyın.

Zeytinyağını tencerede ısıtıp eti suyunu bırakıp çekene kadar kavurun. Soğanları ilave edin. Domates ve biber salçasını ekleyip karıştırın. Üzerine nar suyu, su, defneyaprağı ve tuzu ilave edin.

Tencerenin kapağını kapatıp etler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin. Nar taneleri ve maydanozla süsleyip sıcak servis yapın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı