Armutlu Dana Tranç
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Armutlu Dana Tranç Tarifi İçin

Malzemeler

Üzeri için

Armutlu Dana Tranç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Zeytinyağını yapışmaz yüzeyli bir tavaya alıp eti 5 dakika mühürleyin. Bir tutam tuz, karabiber ve yenibaharı ilave edin. Kaynamış sebze suyu, sirke ve kalın dilimlenmiş limonu ekleyip tencerenin kapağını kapatın ve 30 dakika pişirin.
  2. Havuç ve armutların kabuklarını soyup iri doğrayın. Tencereye havuçları ekleyip 20 dakika daha pişirin. Kuru üzüm ve iri doğradığınız armutları ilave edip 15 dakika pişirin. Ocaktan alın. Kremayı ekleyip karıştırın. Üzerini kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Et Tarifleri Sebze Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Bulgurlu Dana Yanak
Izgara Dana Ciğer
Şehzade Kebabı
Geleli Kebabı
Geschnetzeltes Züricher Art
Lüle Kebabı