Sarımsaklı Ve Dereotlu Somon
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sarımsaklı Ve Dereotlu Somon Tarifi İçin

Malzemeler

Sarımsaklı Ve Dereotlu Somon

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sarımsakları incecik kıyın ve derin bir kaseye alın. Zeytinyağı, portakal suyu, tuz ve dereotunu ekleyin.
  2. Somonları ilave edip iyice karıştırın ve 3 saat buzdolabında bekletin. Marine sosu ile birlikte balıkları fırın kabına alın.
  3. Tuz, karabiber serpiştirin ve 190 derece fırında 20 dakika pişirin. Kalan sosu üzerine gezdirip servis yapın.
  4. Dilerseniz, nefis balık sosları ile yemeklerinize lezzet katabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Balık Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun