Midye Lokma
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Midye Lokma Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Kızartmak için

Sosu için

Midye Lokma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bu özel balık tarifini listenize eklemeyi unutmayın. Geniş bir kapta unu, yumurtayı, sirkeyi, domates salçasını, zeytinyağını ve tuzu iyice karıştırın.

Temizlenmiş midye içlerini bu karışıma bulayıp, kızgın yağda kızartın.

Sosu için, dereotunu çok ince kıyın. Sirke ve kırmızıbiber ilave edip kızarttığınız midye lokmalarının üzerine gezdirerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun