Airfryer'da Limonlu Levrek
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 12 dakika
Kaç Kişilik: 2 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Airfryer'da kokusuz ve pratik levrek hazırlayabilirsiniz. Yalnızca 4 malzemeden oluşan levrek tarifini mutlaka defterinize ekleyin.

Airfryer'da somon tarifine de göz atın.

Tarifler ve Yapım: Başak Öngel
Yapım Asistanı: Fehire Mısırlı
Fotoğraf: Özgür Bakır

Airfryer'da Limonlu Levrek Tarifi İçin

Malzemeler

Airfryer'da Limonlu Levrek

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Levrek filetolarını ortadan ikiye bölün.
  2. Derili taraflarına bıçakla ince kesikler atın, balıkların her iki yüzeyini de tuzlayın.
  3. Limonları 8 dilim olarak kesin.
  4. Airfryer’ı balık modunda çalıştırın ve 3-4 dakika ısınmasını bekleyin.
  5. Sıcak hazneyi ve balıkları fırça yardımıyla yağlayın.
  6. Hazneye önce limon dilimlerini yerleştirin.
  7. Her iki limon diliminin üzerine derisi yukarıda kalacak şekilde bir parça balık yerleştirin ve pişirme işlemine başlayın.
  8. Yaklaşık 7-8 dakika sonra balıkların üzeri kızarınca çıkarıp sıcak olarak servis edin.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Pratik Yemek Tarifleri Balık Yemekleri Levrek Tarifleri

Benzer Tarifler

Karides Roll
Hamsi Böreği
Hamsi Kağıt Kebabı
Airfryer'da Mezgit
Sazan Balığı Köftesi
Asma Yaprağında Barbun